Ontdek de schat op Treasure Island!

Samen met je piratenvrienden doorloop je vijftien uitdagende banen, verstopt in een overweldigende setting vol begroeiing, waterpartijen, grotten en een echt piratenschip. Volg paadjes, bruggetjes en zelfs een trekvlot om de schat te ontdekken.

Wat er aan vooraf ging

Maandenlang waren de helderblauwe wateren rondom Treasure Island voor eilandbewoners onbegaanbaar. Er was een gevaarlijke bende piraten actief… Geen boot passeerde, zonder zijn proviand, goudstenen en andere kostbaarheden in te moeten leveren. Maar het tij keerde, toen onverwachts een heftige donderstorm opkwam. Metershoge golven met rollende schuimkoppen onder grote donderwolken met felle bliksemschichten deed het piratenschip kapseizen.

Wie zijn die piraten?

Zand, zout, zon en droogte… Jij en je medepiraten spoelden enigszins gehavend aan op een onbewoond eiland. De omstandigheden zijn zeer zwaar, maar het geluk is aan jullie zijde: dit is het eiland waar vermoedelijk een schat verborgen ligt! Jullie hebben geen tijd te verliezen. Klop het zand van je lijf, spoel het zout uit je ogen en zet je zonnehoed op. Ga op jacht naar de schat!

Onverwachte wending

Vijftien Adventure Golfbanen lang ontdekken jullie het eiland. Op de uitdagende banen worden behendigheid en strategie getest. Maar let op! Het eiland blijkt niet onbewoond te zijn. Het lijkt alsof onheilspellende types jullie voor waren. En door de vele heuvels, kronkels en tunnels is de ene baan nog uitdagender dan de ander. Redden jullie het tot de schat?