Contact

Wil je meer weten over Treasure Island Adventure Golf en/of Treasure Island Adventure Doolhof? Lees de veelgestelde vragen op deze pagina. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons gerust een e-mail! 

Heense Molenweg 23, 4655 TB De Heen
Telefoon: +31 (0) 167 502621
E-mail: info@akkermans.com

Route en parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid bij Akkermans leisure & golf, direct naast Treasure Island. Parkeren is bij ons gratis.

Plan mijn route

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met minigolf/midgetgolf? 

De vergelijking met minigolf is snel gemaakt, maar met vijftien avontuurlijke holes verstopt in een overweldigende setting van piraten, weelderige beplanting, rots- en waterpartijen, een écht piratenschip en een donkere grot waar een waterval vanaf klatert is adventure golf veel meer dan dat. Bovendien zijn de holes soms wel 20 meter lang, waar minigolfbanen doorgaans 4 meter lang zijn. Adventure golf lijkt met bunkers, water en hoogteverschillen in de baan meer op een echte golfbaan, maar dan in het klein. Er is ook veel beleving in de baan zoals een oversteek met een vlot. Iedere hole maakt weer nieuwsgierig naar de volgende. Daarbij is de omgeving zo aangekleed dat spelers zich in een piratenavontuur wanen en jong en oud zich er ook zonder het spel goed kunnen vermaken.

Welke maatregelen nemen jullie in het kader van corona? 

Treasure Island Adventure Golf is een veilig uitje. Als je er toch eens tussenuit wil met je partner of je gezin, maak je met Treasure Island Adventure Golf een verantwoorde keuze. Je speelt het spel in de buitenlucht en je kunt gemakkelijk zelf je verantwoordelijkheid nemen en afstand bewaren tot eventuele andere gasten op de baan. Meer weten over de maatregelen die wij nemen? Lees dan verder: Maatregelen i.v.m. corona.

Vanaf welke leeftijd is Adventure Golf leuk?

Treasure Island is zo ingericht dat het zowel voor (kleine) kinderen als voor volwassenen een erg leuke tijdsbesteding is. Kinderen worden geprikkeld door het spel en de spannende omgeving. Volwassenen worden uitgedaagd in hun techniek en strategie. De baan is mooi onderhouden en voorzien van veel groen, zodat je je ogen uitkijkt. Vanaf 2 jaar kunnen kinderen het spel spelen.

Voor welke leeftijd is het Adventure Doolhof geschikt?

Onder begeleiding kunnen alle kinderen hier een leuke ervaring opdoen. We raden de activiteit aan voor kinderen die zwemvaardig zijn vanwege het water rondom het eiland, dus vanaf een jaar of 6. Er zitten een aantal rekenpuzzels in het doolhof die vanaf een jaar of 8/9 zonder begeleiding op te lossen zijn, jongere kinderen moeten even geholpen worden door oudere kinderen en volwassen begeleiders. Er zit voor volwassenen ook voldoende uitdaging in het doolhof wat het zo geschikt maakt voor jong en oud.

Is Adventure Golf ook leuk voor een groep volwassenen?

Absoluut. De baan is gemaakt door professionals, waardoor de banen uitdagend en kwalitatief is. Daag elkaar uit en kijk via het scoreformulier wie het minste aantal slagen nodig heeft gehad om de holes te spelen. Toch liever een ‘echte’ golfbaan? Sla dan een balletje op onze prachtig gelegen golfbaan.

Wat als het regent?

Op de locatie zijn genoeg overkappingen om gedurende kleine buitjes te schuilen. Bij grotere buien kan er altijd binnen in het Grand Café van Akkermans leisure & golf een warm en droog plekje gevonden worden. Neem bij voorspelling van slecht weer regenkleding mee of vraag naar poncho’s bij de receptie.

Wat als het stormt?

Bij zeer slecht weer kan de organisatie besluiten de Adventure Golf baan te sluiten. Twijfel je of de baan open zal zijn gezien de weersomstandigheden? Bel ons dan even. 

Wat voor kleding is geschikt voor deze activiteit?

Draag bij voorkeur comfortabele kleding, passend bij het weer. Voor kinderen is het ontzettend leuk om verkleed als piraat te komen!

Hoelang duurt een rondje Adventure Golf en het Adventure Doolhof?

Afhankelijk van het aantal spelers en het niveau van de spelers duurt een rondje adventure golf 45 tot 90 minuten. Voor het doolhof heb je zo’n 1,5 uur nodig. 

Is de golfbaan toegankelijk voor mindervaliden?

De paden die de holes met elkaar verbinden zijn goed begaanbaar en breed genoeg voor een rolstoel of rollator. De holes zelf zijn glooiend en met bochten, en daarmee mogelijk minder goed begaanbaar voor mindervaliden.

Is het doolhof toegankelijk voor mindervaliden?

Het doolhof wordt niet aangeraden voor minder validen vanwege smalle schelpenpaden, bruggetjes, trapjes e.d.

Wat zijn de openingstijden?

Treasure Island is zeven dagen per week geopend, in ieder geval van 09.00 uur tot 18.00. Bekijk voor de exacte tijden de website van de golfbaan van Akkermans. 

Kunnen we parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid bij Akkermans Leisure & Golf, direct naast Treasure Island. Parkeren is gratis.

Als we een langer uitje willen, zijn er dan nog meer mogelijkheden?

Je kunt Treasure Island activiteiten prima combineren met andere indoor of outdoor activiteiten. Ga naar Akkermans.com voor meer informatie. Of je nu sportief, creatief, muzikaal, natuurliefhebber, avontuurlijk of een echte waterrat bent, voor iedereen is er iets leuks te vinden. 

Kunnen we voor of na de activiteit nog iets eten en drinken?

Je start en eindigt Treasure Island Adventure Golf bij Akkermans, waar je gezellig bij kan kletsen op het terras of in het sfeervolle grand café. Maak je dag compleet met een lekkere lunch, gezellige borrel met (kinder)snacks of koffie met huisgemaakte taart. Je kunt gewoon aanschuiven of breng ons op de hoogte van je wensen via 0167-502621. Blijf je graag ’s avonds voor een smaakvol diner? Dan adviseren wij ons restaurant Beneden Sas, schitterend gelegen op een sluiseilandje, 1,5 kilometer vanaf de adventure golf baan. 

Hoe worden we ontvangen en gaat het verder in zijn werk?

Maak een reservering via deze website. We ontvangen jullie gezelschap graag 10 minuten van tevoren bij onze receptie op het adres Akkermans, Heense Molenweg 23 in De Heen. Het is mogelijk om als groep in het aangrenzende grand café te verzamelen. Hier krijgen jullie alle uitleg die nodig is en kan het spel beginnen.

Moet je sportief zijn om Treasure Island Adventure Golf of het Adventure Doolhof te kunnen doen?

Nee, ook als je niet wekelijks in de sportschool staat, beleef je veel plezier aan deze activiteit! Om Treasure Island Adventure Golf te kunnen doen, dien je 90 minuten te kunnen staan. Op de baan zijn regelmatig zitjes te vinden voor een kort rustmoment. In het adventure doolhof zitten een paar fysiekere opdrachten en hindernissen, maar die kun je omzeilen.