Spannend escape spel

Het adventure doolhof wordt op magische wijze omgetoverd tot een griezelige Halloween activiteit. Tussen 16:00 en 19:00 uur gaan de poorten open en dwalen jullie door het schemerige steeds donkerder wordende doolhof. Ontsnappen is niet gemakkelijk: het doolhof heeft 5 delen die gescheiden zijn door vergrendelde poorten. Onderweg kom je hindernissen, opdrachten en puzzels tegen waarmee je codes bemachtigt om te kunnen ontsnappen aan de spoken, heksen en spinnen die het doolhof bevolken.

Deze halloween activiteit is het meest geschikt voor gezinnen met kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. De schrikeffecten zijn mild en er lopen bijv. geen mensen door het doolhof die je laten schrikken. Neem een eigen zaklamp mee. Het duurt circa 1,5 uur.

Minder spannende variant, maar wel leuk aangekleed? Boek dan het adventure doolhof overdag!

Slecht weer? Je mag kosteloos verzetten naar een ander moment in de herfstvakantie.

Tickets en prijzen

Smakelijke Halloween

Jullie Halloween avontuur is inclusief een zoete Halloween verrassing.

Meer trek? Jullie kunnen onder het genot van een hapje eten en drinken gezellig bekomen van de schrik in ons grand café of op het verwarmde terras.

Speciaal voor de Halloween avonden is er een avondkaart. Jullie kunnen onder andere gruwelijk lekkere frietjes met snack of stoof, Halloween pannenkoeken en griezelpoffertjes bestellen.

Reserveer jullie Halloween uitje!